Facebook Camera

Facebook Camera 1.0

Eenvoudige foto-uploader voor Facebook

VOOR

  • Wij vonden ze niet

TEGEN

  • Flauwe filters
  • Geen toegevoegde waarde

Niet bijzonder
5

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de categorie voor alternatieve applicaties.

Facebook Camera is een gratis uploader voor Foto's naar Facebook. Na de overname van Instagram verwachtten vele Facebookers dat de dienst met een eigen camera-app zou komen, maar Facebook Camera komt niet eens in de buurt.

Zijn we niet allemaal dol op apps die het zware werk opknappen? Instagram is zo'n app en de integratie met Facebook is uitermate goed. Waarom dan deze software? Welja, misschien is het een voorbode op hetgeen Facebook in de toekomst wil doen: foto's vanuit een aparte applicatie uploaden na lichte bewerking. Na het inloggen zie je de foto's van je contacten en krijg je de optie om zelf een foto toe te voegen. Het is mogelijk om de kiekjes bij te snijden of te voorzien van filters. Helaas zijn de beschikbare filters van verwaarloosbare kwaliteit.

Tijdens het werken met Facebook Camera bleven wij onszelf afvragen waarom de app bestaat. Vanuit Facebook kan je foto's maken en met Instagram voeg je coole filters toe. Facebook Camera heeft geen enkele toegevoegde waarde en lijkt daarom niet meer dan een manier om te zeggen: wij hebben Instagram gekocht en hebben een trucje geleerd. Dat kunstje is uitermate slecht gekopieerd, wat van Facebook Camera een tijdverspillend concept maakt.

Facebook camera portretteert niets meer dan de boodschap "wij hebben een héél beperkt kopietje van Instagram gemaakt". Deze app is te zinloos om te installeren als je Instagram óf de Facebook app al gebruikt.

Meeste downloads Fotografie voor iphone

Meer
Facebook Camera

Download

Facebook Camera 1.0

Beoordelingen about Facebook Camera